Työelämä: vihattu ja arvoton työntekijä

on

Miltä tuntuu työskennellä ammatissa, joka on vihattu ja arvoton?

Tämä ammatti on varmasti ärsyttävämpien ammattien ykkössijalla, jos tehtäisiin tutkimus. Sanoisin, että sinuakin suorastaan vituttaa (pardon my French!), kun tämän ammattiryhmän edustaja tulee kohdallesi, tekemällä ainoastaan vain työtänsä ja ansaitaksensa elantonsa. Vituttaisi varmaan enemmänkin, jos kuulisit mitä hän mahdollisesti tienaa. Henkilöt, jotka toimivat tässä ammatissa ovat mielestäni parhaimpia mitä tulee mielemme käsittelemiseen. Työssä punnitaan täysin sinun kestävyyttä, kanttia ja vuorovaikutustaitoja. Henkilökohtaisesti ajattelen, että he, jos ketkä tietävät miten ihmismieltä käsitellä taitavasti.

Olen valmentanut tämän ammattiryhmän tekijöitä ja jokainen heistä tekee työtä juuri omalla tyylillänsä. Ammatissa tärkeintä on usko itseensä, rohkeus ja sinnikkyys. Valmennettaessani alan tekijöitä oli päivittäin monet eri tunteet mukana työssä. Oli epätoivoa, vihaa, turhautuneisuutta, mutta myös onnellisuutta ja iloa. Nämä tunteet moni kävi läpi jopa yhden työpäivän aikana. Jotta siihen pystyy, vaaditaan ainutlaatuinen asenne. Sen asenteen pystyy mielemme kautta luomaan, kun vain antaa itsellensä mahdollisuuden.

Sain ilokseni haastatella kahta alan ammattilaista. Heidän mielestään ala on negatiivisessa valossa, koska epäammattimaiset tekijät ovat pilanneet ammattilaisten maineen. Tätä alaa sorretaan jatkuvasti, viimeisimpänä televisiossa. Hyvin harvoin mediassa tätä ammattiryhmää tuodaan esille positiivisesti! Nyt asiaan astuu muutos. Olkaa hyvät, tässä kertovat tositarinansa kaksi puhelinmyyjää.

”Myyntihommia on takana vasta reipas pari vuotta, mutta paljon on koettu ja saavutettu näinkin lyhyessä ajassa: kuluttajamyynnin Suomen ykköspaikasta haastaviin yritysmyynnin kehittämisprojekteihin.

Parasta työssä on totta kai myyjälle palkkaus. Sillä kun palkkatodistus saapuu, niin siitä näkee mitä on itsestään antanut irti. En olisi puhelinmyynnin alussa uskonut, että tällä alalla oikeasti pääsee tienaamaan isoja summia, luulin sen olevan vain hienoa puhetta, kunnes se tapahtui minulle. Fakta kuitenkin on, että myynti on yhtä aallon harjalla ratsastamista. Välillä upotaan ja lujaa, mutta välillä päästään taltuttamaan suurimmatkin tsunamit, jolloin se näkyy hienosti palkkapussissakin!

Totuus kuitenkin on se, että tämä laji on hyvin halveksittu ja vain sen takia että mätiä omenia on aina puussa, mutta onko koko puu mätä? EI! Itselläni työhöni on rehellisesti sanottuna viha-rakkaussuhde. Se mitä työ parhaimmillaan antaa, on asiakkaiden ongelmien ratkaisu ja tyytyväiset asiakassuhteet sekä tietenkin palkka, joka on myyjille 1.juttu hyvän tuotteen/palvelun lisäksi. Ilman uskoa siihen mitä myyt ei tule onnistumisia!

Kuka sitten alalla pärjää? Ihminen joka haluaa haastaa itsensä, on sitkeä ja totta kai omistaa asennetta. Sillä mitä tv:stä näet tietyn sarjan kautta ei ole totuus. Se voi olla merkkivaatteita, laatuautoja ja vaurasta elämää tai itkua ja masennusta, mutta nämä vaihtoehdot ovat vain päästä kiinni. Myynti on kova laji ja kaikki eivät pärjää, mutta ne jotka uskaltautuvat ottamaan edes muutaman kuukauden kokeilun alalta, lähtevät voittajina uusiin haasteisiin! Suosittelen tätä alaa siis kaikille. Hei se on vaan päästä kiinni! ”

Nainen 23-vuotta

 

”Olen toiminut operaattorialalla puhelinmyynnin parissa n. 4 vuoden ajan. Alkuun kontaktoin kuluttaja-asiakkaita, mutta puolen vuoden jälkeen siirryin yritysmyynnin puolelle. Puhelinmyyntiin päätin ryhtyä ihan kokeilumielessä opiskeluaikana. Hyvin nopeasti kuitenkin huomasin pärjääväni alalla hyvin ja totesin, että työ on ihan mielekästäkin. Operaattori alalla myytävät tuotteet ovat monipuolisia ja niiden myymisestä palkitaan hyvin. Myös vastaanotto asiakkaiden puolelta on useimmiten positiivista, negatiivisia asiakkaita tulee vastaan vain harvoin!
Myynnin parissa on aina hyvät mahdollisuudet pärjätä, persoonallisuudesta huolimatta. Jokainen myyntityyli on yksilöllinen eikä tähän oikeaa tapaa ole. Voisi sanoa, että myyntityylejä on yhtä paljon kuin myyjiäkin. Suosittelen kaikille uraa harkitseville kokeilemaan puhelinmyyntiä, se on varmasti avartava kokemus!”

Mies, 29-vuotta

Myyntityötä on tarjolla erityisesti Tampereen alueelle enemmän kuin koskaan, mutta tekijöitä ei ole. Tämä johtuu täysin asenteesta tätä työtä kohtaan: ”En ainakaan mitään puhelinmyyntiä halua tehdä”. Mieti uudelleen, koska erityisesti työnhaussa henkilöt joilla on myyntikokemusta, varsinkin puhelinmyynnistä ovat kovaa valuuttaa!

Henkilökohtaisesti suosittelen puhelinmyyntityötä operaattorialalta, koska tuotteet ovat asiakaskunnalle tuttuja ja sitä kautta pääsee hyvin puhelinmyyntiin käsiksi. Valitettavasti markkinoilla on niitä mätiä omenia, joten tässä vinkkilista mitkä asiat kannattaa varmistaa myyntityötä hakiessa:

1. Tutki yrityksen taustat (googleta: hämäräfirmat ovat usein nimenvaihtajia!)
2. Onko tuote sellainen mihin uskot, missä näet potentiaalia ja mikä sinua kiinnostaa?
3. Kysy rohkeasti palkkauksesta (pohjapalkka!! Yleensä 1400€ ylöspäin)
4. Tutki myös alan työehtosopimus: operaattorialalla ICT yleisin
5. Tiedustele ja tutki: alalla toimivat henkilöt pystyvät nopeasti kertomaan yrityksestä, työtehtävästä ja tuotteesta plussat että miinukset.

Tsemppiä myyjille ja myyntiuraa aloittaville, teette loistavaa työtä!

T. Puhelinmyyjien puolestapuhuja

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s