Kuinka onnistua ja saavuttaa katkeruus

motivointi, Yleinen

Annan sinulle nyt top3-vinkit, kuinka saavuttaa täydellinen katkeroituminen, jolla estää tavoitteet ja unelmat toteutumasta. Tosikoille en suosittele artikkelin lukemista, saattaa sisältää sarkasmia nimittäin.

Katkeraksi-opas, TOP3-vinkit

1.KADEHDI

Kadehdi aivan kaikkia: ystävääsi, facebook-tuttua, naapuria, sisarusta, työkaveria ja jopa puolisoasi. Olemalla kateellinen vellot itseäsi ihanasti ja näin luot ajatusmaailman, että ”no kyllä muut saa ja onnistuu, mutta minä en.”. Siinä maailmassa on mahtava olla, koska silittelet omaa päätäsi jatkuvasti ja negatiivisuus suorastaan valtaa päiväsi. Mielettömän siistiä! Kateutta kannattaa erityisesti harrastaa myös työelämässä, koska näin varmistat että pysyt omassa kentässäsi loppuun saakka ja tarjoat samalla surkuhupaista keskusteltavaa työporukan kuppikunnille olemassa olollasi.

2.ARVOSTELE ja OLETA

Muista myös arvostella asioita ja ihmisiä. Arvostella kun voit niin ulkoista olemusta tai sitten vaikkapa toisen onnistumisia. Oleta aina, että kaikki ovat saaneet elämänsä laadun ja onnistumiset helpolla. Sinä kun et mitenkään voi saavuttaa samoja asioita tai toteuttaa unelmiasi, koska olet sinä. Oleta myös, että kaikki hienot autot ja asunnot on naapuri saanut kultalusikka suussa-meiningillä, sillä ethän sinä nyt voi uskoa hänen tehneen kovaa työtä sen eteen.

3. PYSY MENNEISSÄ

Kannattaa jäädä vellomaan menneitä ja pysyä siellä, koska eihän tulevaisuutta kannata innolla odottaa. Ei se mitään hyvää tarjoaisi kuitenkaan! Jää oikein miettimään näitä asioita ja hetkiä. Varsinkin kannattaa katkeroitua niistä hetkistä, kun kaikki ei mennytkään suunnitellusti. Poikaystävä jätti tai petti, työkaveri sai sen sinun odottamasi ylennyksen, opiskelupaikka meni sivusuun, joku ystävistä dumppasi sinut elämästä pois jne jne. Muista kuitenkin se, että kun nämä tapahtui niin vika on aina ollut heissä eikä sinussa! Älä koskaan etsi syytä itsestäsi, sillä olet täydellisyyden perikuva. Pysy menneissä ja muistele kuinka kaltoin sinua on kohdeltu ja kuinka muilla menee paremmin. Muistele usein myös kuinka hankalaa sinulla on ollut verrattuna muihin.

Harjoittamalla näitä kolmea kohtaa saavutat hyvin katkeruuden korkeimman tutkinnon ja takaat itsellesi muuttumattoman elämän. Saat varmasti myös paljon ajateltavaa ja sisältöä elämääsi vellomalla ja vertaamalla niin asioita kuin ihmisiä sekä elämäntilanteita.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kuinka onnistua ja saavuttaa katkeruus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s