Mielen Y-risteys

Elämä voi muuttua yhdessä hetkessä, silmänräpäyksessä. Se voi muuttaa tapojamme, ajatusmaailmaamme ja meitä itseämme. Muutos voi olla kauan odotettu, äkillinen, iloinen tai pelottava. Elämän upein asia mielestäni on se, että muutoksia tulee, koska tällöin ihmisiä mitataan ja muutos tarjoaa aina mahdollisuuden kehittyä ihmisenä.

edf

Elämässäni on ollut suuria muutoksia ja on ollut vaikea välillä pysyä muutosvauhdissa mukana. On ollut muutoksia, joita olen kauan odottanut, muutoksia joihin en itse ole voinut täysin vaikuttaa. On ollut äkillisiä muutoksia, jotka ovat ajaneet minut Y-risteykseen miettimään mihin tästä pitää mennä. Muutoksista kuitenkin olen oppinut sen, että ne vievät aina eteenpäin. Jokainen muutos elämässäni on muuttanut minua ja koen, että olen muutosten vuoksi kehittynyt henkilönä ja ajatusmaailmaltani. Kaikki muutokset eivät ole alkuun olleet mukavia, mutta niidenkin kohdalla on optimistinen asenne auttanut menemään eteenpäin.

Elämä muuttuu varsinkin, kun perheeseen tulee uusi jäsen. Muistan kuinka isosiskoni reilu 10-vuotta sitten avautui raskaista hedelmöityshoidoistaan. He olivat yli 5-vuotta yrittäneet lasta tuloksetta. Itsenäisyyspäivänä 2006 tuli heidän suuri ja kauan odotettu muutos, hän oli raskaana! Tuo muutos oli heille suurenmoinen lahja, mutta samalla niin pelottava. Elokuussa 2007 syntyi kuitenkin rakas kummipoikani, jolla on nykyään peräti kaksi pikkuveljeä! Siskoni perheen muutokset ovat vaikuttaneet paljon minuunkin, koska näiden lasten läsnäolo on minulle yksi elämän tärkeimpiä asioita.

edf

Itse koen muuttuneeni parisuhteeni myötä erittäin paljon parempaan suuntaan. Olen tiedostanut sen, että minua pystyy rakastamaan ja minä pystyn rakastamaan itseäni. Tämä muutos on ollut elämäni vaikeimpia ja tuntuu viimein ihanalta sanoa, että koen ja tunnen itseni rakastetuksi. Onni on ollut löytää rinnalle kumppani, joka rakastaa minua juuri sellaisena kuin olen. En todellakaan ole helppo valinta kumppaniksi ja avokkini on joutunut monesti kestämään romahduksiani, mutta samalla hän on nostanut minut ylös kuopasta herättäen näkemään asiat myös toisellakin tavalla. Lähtiessäni elokuviin hänen kanssaan pari vuotta sitten, muutti se elämäni kertaheitolla ja varsinkin näin jälkikäteen ajatellen siitä muutoksesta tuli elämäni käännekohta, joka pelasti minut.

Monesti emme näe muutosta heti sillä hetkellä, mutta jälkikäteen katsottuna monet asiat muuttavat meitä paljonkin. Muutos voi olla kaveripiiri, parisuhde, perhe, työ, koulu, sairaus, onnettomuus, harrastus, lapsen syntymä tai koiran hankinta. Elämällä on tarkoitus antaa meille muutoksia, jotka mahdollistavat meidän muuttua vahvemmaksi tai heikommaksi. Se mihin suuntaan sinä menet, niin siihen salaisuus on mielenhallinta ja sen voima.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: