Vuosipäivä: kiitos sinulle lukijani!

Tänään on blogini synttäripäivä. Kiitos, että olet ollut tämän vuoden matkallani mukana. En olisi uskonut, että blogissani käy tuttujeni lisäksi yllättävän moni tuntematonkin ja olen saanut tämän vuoden aikana ihania viestejä teiltä. Ne ovat vahvistaneet tunnettani jatkaa kirjoittamista.

Miksi lähdin bloggaamaan?

Olin jo monen monta vuotta halunnut kirjoittaa blogia, mutta monen monta vuotta mietin mistä lähtisin kirjoittamaan.  Joskus kirjoitin bloggerissa näkymätöntä blogia ihan itselleni, mutta poistin blogini pariin otteeseen. En saanut oikein kipinää kirjoituksiin ja välillä blogi oli aikamoinen sillisalaatti. 

Ennen tämän blogin syntymistä kävin melkoista muutosta elämässäni, niin työn kuin arjenkin keskellä sekä itseni kanssa. Näin jälkiviisaana uskon, että se oli tarkoituskin käydä läpi, koska niistä hetkistä ja kokemuksista sain ajatuksen tähän blogiin.

Päätin heti alkuun etten halua kirjoittaa täysin ja ainoastaan itsestäni, mutta haluan tuoda kokemuksia ja tuntemuksiani teksteihin. Omakohtaisten kokemusten kautta kirjoittaminen on totisesti auttanut tuomaan asioita konkreettisemmin esille. 

Miksi juuri tällainen sisältö blogilla?

Kun vuosi sitten aloitin MindCoach®-opinnot sain idean blogini sisältöön: haluan tuoda mielen asioita teksteissäni esille, haluan blogikirjoitusteni avulla antaa ajatuksia ja apua toisille niin arkeen kuin työhön. 

Henkilöstöasioiden ollessa intohimoni ymmärsin, että sen on oltava yksi iso osa blogissani. Omakohtaiset kokemukset ja kohtaamiset HR-työssä toisi paljon jutun juurta teksteihini. Myös tuttavapiirini työelämän ja arjen kokemukset antaisi ideoita. Listasin ennen blogini aloitusta ensimmäiset 10 ajatusriihtä joista halusin kirjoittaa. Ensimmäinen julkaisuni käsittelikin PELKOA, joka myös kosketti itseäni, sillä ensimmäisen artikkelin kirjoittaminen oli pelottavaa ja jännittävää.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Blogi jatkaa samalla tiellä kulkemista eli edelleen kirjoitukset pääosin käsittelevät mielen asioita ja työelämää. Lupaan kuitenkin, että tulen kirjoittamaan myös yllättävistäkin asioista, mahdollisesti avaan taas niitä kuuluisia salaisuuksien kammioitani teille hieman enemmän, mutta kohtuuden nimissä.

Blogini ei olisi nyt vuoden ikäinen ilman teitä lukijoitani.

Blogini kautta olen saanut kuulla erittäin mielenkiintoisia tarinoita, päässyt tekemään valmennuksia ja kasvattamaan oman lukijaverkoston. Ehdottomasti rohkaisen jatkossakin ottamaan yhteyttä, antamaan ideoita kirjoituksiin ja tietenkin peukuttamaan somessa. 

Edelleen autan mielelläni työnhakijoita työnhaussa ja teen valmennuksiakin, mutta otan ainoastaan pari valmennusasiakasta kerrallaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan millainen yhteistyö saadaan aikaan.

Tässä on vielä eniten luettujen kirjoitusteni TOP 3

  1. Katkeran ämmän opas
  2. Kun kulissit kaatuivat
  3. Kiitos, että sain käydä pohjalla

Mikä on oma lempparisi tai voimaannuttava teksti, jonka olet lukenut?

Mielekästä elämää niin uusille kuin nykyisillekin lukijoilleni!

-Veera

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: