Jokainen meistä haluaa menestyä jollakin tasolla elämässään.

Menestyminen on kuitenkin laaja käsite ja merkitsee meille jokaiselle eri asioita. Siinä missä toinen haluaa menestyksen olevan mainetta ja mammonaa, niin toiselle menestyminen voi olla arjessa selviytymistä, pieniäkin juttuja. Toistemme menestymisen tahtoa ja kohteita ei sovi koskaan vähätellä, menestyä kun voi hyvin eri tavoin ja eri laajuudella.

Mitä tulee työelämään, niin menestyminen on yksi suurimpia mittareita. Yritykset janoavat menestystä, se nyt ei tule kenelläkään yllätyksenä. Myös moni meistä haluaa menestyä uransa suhteen, on se sitten vastuunkannon tai työtehtävien osalta.

Kaiken menestymisen takana, on se sitten yksilön, yhteisön tai yrityksen, on unelmointi.

Miten unelmointi vaikuttaa menestymiseen?

Unelmointi voidaan sanana kokea hieman harhaanjohtavana ja liian pumpulisena.

Unelmointi on visiointia, tavoitteiden asetantaa.

Yritysmaailmassa puhutaan enemmänkin visiosta, siitä mihin yritys tähtää tulevien vuosien kuluessa. Visio luo merkitystä, visio sitouttaa, visio vetoaa tunteisiin.

Unelmointia tai visiointia, niin sitä kannattaa harjoittaa säännöllisesti.

Ota oma aikasi vaikka viikosta ja unelmoi. Kirjoita ne unelmat tai visiot ylös ja lähde rohkeasti tavoittelemaan niitä. Tee konkreettisia peliliikkeitä, aivan niitä pikkuriikkisiäkin. Menestymisen juna lähtee liikkeelle jo aivan pienestä. Mieluiten pieni askel eteenpäin kuin ei askelta ollenkaan.

Olen aina unelmoinut ja saanut siitä poltetta matkalleni. Töyssyjä ja kaatumisia on tullut vastaan ja niitä pitääkin tulla, ne ovat juuri niitä hetkiä jotka testaavat tahtoasi unelmaa kohtaan. Vahvat unelmat ovat olleet eteenpäin kantava voima aina elämässäni. 

Unelma voi olla myös aivan järjetön, mutta siitäkin huolimatta, täysin mahdollinen.

Ei olisi ensimmäinen kerta, kun menestystarinan takana olisi aivan ylimalkaisen hullu unelma. Ne tarinat ovat juurikin niitä, jotka inspiroivat meitä toteuttamaan hulluimpiakin unelmiamme. Niitä tarinoita tarvitaan tähän maailmaan, koska kaikki on mahdollista niin kauan kuin on unelmia.

Unelmoi siis rohkeasti, äläkä anna mahdollisten esteiden musertaa niitä.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s