Veera


Ihmisiä ja yrityskulttuuria

Urani on painottunut vahvasti kahden osa-alueen ympärille: ihmisiin ja johtajuuteen. Henkilöstöasioiden parissa olen toiminut vuodesta 2011 lähtien, niin HR-asiantuntijan, esimiehen kuin valmentajan rooleissa.

Näiden vuosien saatossa olen ravistellut vanhoja menetelmiä ja asenteita, valmentanut monessa eri ura- ja elämäntilanteessa olevia henkilöitä kohti omia tavoitteitaan sekä uudistanut johtamisen ja yrityskulttuurin toimintatapoja eri yrityksissä menestyksekkäästi.

Innovointi – ja innostuskykyni ovat tunnusmerkkejäni.


Empaattinen kameleontti

Olen nähnyt mitä tapahtuu huonosti johdetuille ihmisille ja organisaatioille. Tiedän myös henkilökohtaisesti mitä on työuupumus pahimmillaan ja miten tunnelukoista pääsee vapautumaan.

Valmentajana olen empaattinen ja innovatiivinen kameleontti – kykenen mukautumaan erinomaisesti erilaisiin ja nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä luomaan avoimen ilmapiirin ihmisten kanssa. Kohtaan tilanteet optimistisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Omakohtaiset kokemukseni, rehellinen avoimuus ja liiketoiminnan ymmärtäminen ihmiset edellä ovat vahvuuksiani niin omalla urallani kuin toisten valmentamisessa!


%d bloggers like this: