Marian 6kk-valmennus: Motivaatio hukassa

on

Marian tarina: ”Motivaatio hukassa” / 6kk-valmennus

Hakeuduin Veeran valmennukseen, koska minulla oli työssäjaksamisen kanssa ongelmia, motivaationi oli täysin kateissa ja en tiennyt mitä tehdä asian suhteen, koska en halunnut työtänikään lopettaa. Jo ensimmäisessä tapaamisessa sain työkaluja itselleni, joita lähdimme yhdessä työstämään.

Valmennuksen edetessä tietyt asiat alkoivat aueta ja erityisesti tehdessämme psykologisen arviointitestin, ymmärsin ehkä paremmin omaa persoonallisuuttani ja sen vahvuus-että kehitysalueita. Otimme nämä kohdat huomioon heti valmennuksen alussa ja sain erittäin hyviä käytännön vinkkejä. Valmennuksen aikana motivaatio alkoi jo syntymään ja sain selkeän vision mitä kohti lähden kulkemaan.Veeran tapa valmentaa on erittäin ihmisläheinen, henkilökohtainen, pohdiskeleva ja innostava. Ottaen huomioon lähtötilanteeni en ole varmasti ollut helpoimmasta päästä, koska koin ettei mikään motivoi minua ja en yhtään tiennyt mitä tekisin asioille, jotka motivaationi oli vienyt.

Veeralle annan erityiskiitoksen siitä, että hän on ollut valmentaja, joka on saanut minut itseni oivaltamaan asioita ja löytämään ne puolet, joita en ehkä ole kokenut niin omakseni. Suurin niistä on ollut luottamus itseeni ja rohkeus tarttua uusiin asioihin. Puolivuotisen valmennuksen jälkeen olen selkeästi kasvanut ihmisenä ja löytänyt motivaation jälleen työhöni sekä uuden innostavan harrastuksenkin vapaa-ajalle! Kiitos Veeralle, joka uskoi minuun alusta lähtien! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s