Niinan tarina: ”Urasuunnittelua ja itsensä löytämistä”

on

Ottaessani Veeraan yhteyttä olin reilu kuukausi takaperin vaihtanut työpaikkaa ja lisäksi opiskelin työn ohella uutta alaa. Uusi työni oli todella hektistä, työpäivät venyivät ja iltaisin olisi pitänyt jaksaa vielä opiskella. Olin todella stressaantunut, en saanut öisin nukuttua kunnolla ja kiukuttelin tilanteestani vielä puolisolleni. Kaiken lisäksi olin jo jonkin aikaa miettinyt, että nykyiset työtehtävät eivät tuntuneet enää siltä, mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä työkseni. Mutta en ollut myöskään varma siitä, että mikä sitten olisi se minun juttuni. Tuntui, että olin ajautumassa umpikujaan työ- ja kouluasioiden suhteen, enkä oikein tiennyt, mitä tehdä asialle.

Sitten eräänä iltana luin sattumalta Veeran blogipostauksen ja päätin hetken mielijohteesta laittaa Veeralle viestiä, jossa kerroin tilanteestani. Sovimme Veeran kanssa tapaamisesta ja jo ensimmäisellä tapaamiskerralla sain Veeralta hyviä vinkkejä ja hyödyllisiä kotitehtäviä, joiden avulla lähdin purkamaan tilannettani. Omalla kohdallani asiat lähtivät vyörymään aika nopeaa tahtia eteenpäin, sillä jo parin viikon päästä tein ison ja ratkaisevan päätöksen lähteä silloisesta työpaikastani. Päätin myös, että en enää jatkossa hae sellaisia työtehtäviä, joiden parissa olin työskennellyt nyt useamman vuoden ajan, koska kyseiset tehtävät eivät ole sitä, mitä haluan tehdä työkseni. Tekemäni päätös ei todellakaan ollut helppo ja ilman Veeran tukea en olisi uskaltanut sitä tehdä ainakaan näin nopeasti. Mutta näin jälkikäteen ajateltuna päätös lähteä silloisesta työpaikastani oli ainoa oikea ratkaisu.

Nyt tuosta päätöksestä on kulunut reilu kuukausi, stressitasoni on laskenut huomattavasti ja jaksan paljon paremmin opiskella alaa, joka kiinnostaa minua. Se, että uskalsin lähteä silloisesta työpaikastani vaati rohkeutta, mutta Veera sai minut ymmärtämään, että silloinen tilanteeni ei vienyt minua sinne, missä haluaisin olla 6kk:n kuluttua. Nyt aion panostaa opintoihini täysillä ja valmistumisen jälkeen viedä elämääni uuteen suuntaan. On ollut todella helpottavaa, kun sain yhden ison päätöksen tehtyä ja pystyin myöntämään itselleni, että nyt on aika mennä elämässä eteenpäin kohti uusia tuulia. Uskon, että riskinottaminen kannatti ja olen taas askeleen lähempänä unelmatyötäni. Veeralle jo nyt iso kiitos kannustuksesta ja tuesta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s