Päivin 3kk -tehovalmennus: YT-potkuista uusille urille

on

Päivin kertomus: ”YT-potkuista uusille urille” / 3kk-tehovalmennus

Alkuvuodesta 2016 sain yrityksen aikaiseksi kesälomalahjaksi ilmoituksen YT:stä ja omalla kohdallani päättyi lähemmäs 15-vuoden työsuhde entisellä työnantajallani keväästä. Olin seurannut Veeran blogikirjoituksia ja päätin lähestyä häntä asian tiimoilta, koska päätin hakeutua johonkin aivan muulle alalle hallinnollisten tehtävien jälkeen ja halusin vaan tiedustella olenko hullu ajatukseni kanssa. Juteltuamme pitkän tovin suunnitelmistani, päätimme aloittaa valmennuksen, jossa keskittyisimme tähän uuteen aluevaltaukseen ja Veera toimisi pääosin kannustavana voimana matkallani.

Olin kauan haaveillut työstä lasten parissa ja iän kolkutellessa lähemmäs 40-vuotta, päätin heittää opiskelijahatun päähän. Yhdessä Veeran kanssa kävimme läpi erilaisin keinoin, mm. mielikuvaharjoittelulla pääsykoetilannetta. Olin innokkaasti lukenut pääsykokeisiin, mutta se itse tilanne jännitti. Olin aluksi kauhean epävarma, että olen liian vanha ja minulle naurettaisiin, kun tällainen vanhempi rouva lähtee koulun penkille. Veeran kannustuksella ja ammattitaitoisella näkemyksellä sain rohkeutta tavoitteeseeni. Harjoitin jopa näitä mielikuvaharjoituksiani suihkussa ja aamulenkeillä, visioin itseni jo luokanopettajan roolissa ja mitä enemmän sitä mietin, sitä vahvemmin koin olevani oikeassa suunnassa.

Valmennuksemme päättyi pari viikkoa pääsykokeiden jälkeen ja tulosten odottaminen oli yhtä jännitysnäytelmää. Muistan kuinka joskus kesäiltana soitin Veeralle ja sanoin tarvitsevani puhelintukea, niin Veera koutsasi minua rauhoittumaan ja vedimme puhelimitse rentoutumisharjoituksen. Veeralle iso kiitos tuesta ja kannustuksesta, nimittäin minusta tuli koululainen ja toivon mukaan olen itse luokanopettaja vuosimallia 2021! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s