Veera

”Veerassa yhdistyy ammattimainen ja motivoitunut oman itsensä ja työorganisaationsa kehittäjä. Työntekijöiden hyvinvointi ja tyytyväisyys olivat asioita, mistä Veera ei tinkinyt.” Sanna, entinen kollega


UTELIAS – TARKKAILIJA – INNOVATIIVINEN – EMPAATTINEN – OPTIMISTINEN

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja psykologiasta, liiketoiminnasta ja myynnistä, johtajuudesta ja hyvinvoinnista. Ennen HR-polkua työskentelin myynnissä ja markkinoinnissa usemman vuoden ja uskon, että tuo kokemus on auttanut minua paljon HR-alalla ymmärtämään entistä enemmän ihmisiä ja liiketoimintaa. Vuodesta 2011 lähtien olen toiminut erilaisissa HR-ja esimiestehtävissä, niin start-up-yrityksissä kuin kansainvälisissä organisaatioissa.

Työssäni HR-kentässä olen päässyt tekemään monipuolisia tehtäviä niin henkilöstöjohtamisen – kuin kehittämisenkin saralla. Olen:

  • Valmentanut yksilöitä, tiimejä ja johtajia uran ja työhyvinvoinnin osalta
  • Rekrytoinut niin in-house-rekrytoijana kuin konsulttina osaajia yrityksiin
  • Antanut uravalmennusta työnhakijoille ja ollut tapahtumissa puhujana
  • Vastannut työsuhteen elinkaareen liittyvistä asioista (mm. palkat, lainsäädäntö, terveydenhuolto, vakuutukset, turvallisuus, etuudet ja palkitseminen)
  • Rakentanut ketteriä toimintatapoja ja käytäntöjä yrityksen henkilöstön tueksi
  • Kehittänyt ja toteuttanut strategisesti työnantajamielikuvaa, työntekijä- ja hakijakokemusta sekä organisaatiokulttuuria arvojen myötä

Suhtaudun intohimoisesti työhöni ja haluankin omalta osaltani auttaa toisia menestymään. Pyrin poistamaan turhat prosessit ja ketteröittämään henkilöstön arkea luomalla modernimpaa henkilöstöjohtamista yrityksiin.

Haastan mielelläni itseäni oppimaan uutta ja kehittämään asiantuntemustani pysymällä hereillä ajankohtaisten asioiden osalta. Yksi upea oppimatka niin oman itseni kuin uranikin osalta, on ollut kouluttautuminen sertifioiduksi MindCoach® Traineriksi keväällä 2016. Koulutuksessa keskityttiin yksilön henkisen suorituskyvyn kasvattamiseen. ”Valmennuksessa käytettävä metodi iPREP (International Professional Resilience & Efficiency Program) on osa Mind Coach menetelmää ja sen toimivuudella on vahva tieteellinen näyttö. Menetelmä on syntynyt vaativan työelämän tarpeista, missä sitä on kehitetty ja käytetty. ” (Suomen Mentoritiimi Oy )

Työn ja kirjoittamisen vastapainona vietän aikaani erityisesti kahden koirani kanssa ja tuen parin eläinyhdistyksen toimintaa aktiivisesti. Koirakuplan lisäksi nautin kodin sisustamisesta ja erityisesti erilaiset DIY-projektit nappaavat minut mukaansa. Ystävät, perhe ja kummilapseni pitävät myös hyvinvoinnistani huolta vapaa-ajalla!

Verkostoidu rohkeasti kanssani!


Mainokset