Veera

Rohkea työelämän modernisoija
Innostava MindCoach-valmentaja
cropped-tu_wmes22.jpg

Yrittäjäperheen iltatähtenä olen viettänyt suurimman osan harrastusteni lisäksi perheyrityksessämme. 12-vuotiaana ”jouduin” kirjoittamaan työsopimuksen äitini yritykseen ja siitä lähtien olen tehnyt lähes aina töitä. Vasta aikuisiällä, muutama vuosi sitten havahduin siihen, että elämässä pitää olla muutakin kuin työ. Opin kantapään kautta mitä tapahtuu, kun työ hallitsee liikaa tai tunneherkkänä ihmisenä uuvuttaa itsensä. Mieli kärsii, uuvut itse, läheisesi kärsivät ja sinä kärsit, niin henkisesti kuin fyysisesti.

Burnoutteja kärsittyäni kaksin kappalein, päätin ottaa ohjat käsiini. Käytin vapaa-aikani täysin etsimällä tietoa mielen hallinnasta ja henkisestä hyvinvoinnista. Jotain kautta törmäsin koulutukseen, joka kolahti ja päätin lähteäkin kouluttamaan itsestäni henkisen hyvinvoinnin valmentajaa, sillä ajatuksella että saan itse siitä apua elämääni. Koulutuksen jälkeen ja valmistuttuani valmentajaksi, ihmiset ympärilläni ja minä itsekin huomasin, että olen avan uusi ihminen. Koulutuksen aikana minulla oli kaksi harjoitusasiakasta ja nähdessäni heissä jotain samaa mitä itsekin olin kokenut, auttoivat heidän valmentaminen näkemään asioita toisin silmin. Koulutus muutti elämäni ja sen jälkeen olen jatkanut oman mieleni valmentamista erilaisin keinoin.

Sydämen asiana koen erityisesti henkisen hyvinvoinnin asiat ja kaiken mitkä liittyvät johtamiseen, kulttuurin rakentamiseen sekä ihmisten osaamisen kehittämiseen. 

Tällä hetkellä työskentelen HR-asiantuntijana kansainvälisessä teknologiayrityksessä Tampereella ja vapaa-ajalla toimin Coachina urasuunnittelun sekä motivaatioon liittyvien aiheiden parissa. Valmennettavieni kautta olen löytänyt paljon uusia kykyjä myös itsestäni ja Coachina paras palkinto on nähdä valmennettavan löytävän sen oman juttunsa sekä menevän rohkeasti kohti sitä!

Tulevaisuudessa unelmani on toimia entistä vastuullisemmassa roolissa HR-kentällä, joko jonkin yrityksen palkkalistoilla tai itse yrittäjänä täysipäiväisesti. Pitkäaikaisena urahaaveenani on toimia hallituksen jäsenenä.


 

Mainokset