”Veerassa yhdistyy ammattimainen ja motivoitunut oman itsensä ja työorganisaationsa kehittäjä. Työntekijöiden hyvinvointi ja tyytyväisyys olivat asioita, mistä Veera ei tinkinyt.” Sanna, entinen kollega

Olen Veera. Modernin työelämän ja tunnetaitoisen henkilöstöjohtamisen asiantuntija ja puolestapuhuja, vanhanaikaisten toimintatapojen haastaja, innostava ja kokenut uracoach sekä hauskaksi todettu oman elämäni stand-up-koomikko Tampereelta.

Omalta osaltani olen kiinnostunut kehittämään ja rakentamaan vuorovaikutteista, innostavaa ja hyvinvoivaa työkulttuuria, joka tukee niin henkilöiden kuin yrityksenkin menestystä. Tavoitteeni on kannustaa, tukea ja innostaa henkilöitä löytämään suunnan ja voimaan paremmin työurallaan.

Kirjoitan erilaisia näkökulmia sekä tosielämän tarinoita työelämästä, tunnetaidoista, itsensä – ja henkilöstön johtamisesta, rekrytoinnista sekä työhyvinvoinnista. Olen myös työskennellyt näiden asioiden parissa viimeisen 8-vuotta ja kokemusteni johdosta sain inspiraation kirjoittamiseen 2014, jonka myötä blogini näki virallisesti päivänvalon 2016.

Työn ja kirjoittamisen vastapainona vietän aikaani erityisesti kahden koirani kanssa ja tuen parin eläinyhdistyksen toimintaa aktiivisesti. Koirakuplan lisäksi nautin kodin sisustamisesta ja erityisesti erilaiset DIY-projektit nappaavat minut mukaansa. Ystävät, perhe ja kummilapseni pitävät myös hyvinvoinnistani huolta vapaa-ajalla


”Ainutlaatuinen kyky nähdä ihmisten läpi, jopa sellaisiakin puolia mitä ei itse hokaa.” – valmennusasiakas

MINDCOACH®

Haastan mielelläni itseäni oppimaan uutta ja kehittämään asiantuntemustani pysymällä hereillä ajankohtaisten asioiden osalta. Yksi upea oppimatka niin oman itseni kuin uranikin osalta, on ollut kouluttautuminen sertifioiduksi MindCoach® Traineriksi keväällä 2016.

Koulutuksessa keskityttiin yksilön henkisen suorituskyvyn kasvattamiseen. ”Valmennuksessa käytettävä metodi iPREP (International Professional Resilience & Efficiency Program) on osa Mind Coach menetelmää ja sen toimivuudella on vahva tieteellinen näyttö. Menetelmä on syntynyt vaativan työelämän tarpeista, missä sitä on kehitetty ja käytetty. ” (Suomen Mentoritiimi Oy )

Mainokset