Veera

Tunnetaitojen puolestapuhuja
Mielen valmentamisen asiantuntija
Perinteisten toimintatapojen kyseenalaistaja
Vanhanaikaisten johtamistapojen haastaja

Olen intohimoinen henkilöstöjohtamisen asiantuntija ja työelämävalmentaja Tampereelta, jonka sydämen asiana on innostaa, tukea ja ohjata henkilöitä voimaan paremmin nykypäivän työelämässä, yksilöinä ja yhdessä!

Oma kokemukseni koostuu niin HR-prosessien suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta kuin rekrytoimisesta ja uusien kykyjen löytämisestä. Olen toiminut ulkoisena rekrytointikonsulttina, in-house-rekrytoijana ja strategisena HR-kumppanina yrityksen eri sidosryhmille, niin startupeissa kuin kansainvälisissä organisaatioissa. Olen vastannut itsenäisesti työsuhteen elinkaaren hallinnasta ja työhyvinvoinnin kehittämisestä. Viimeisen parin vuoden ajan olen tarjonnut myös toiminimeni kautta yksilövalmennusta itsensä johtamisen osalta, eri aihealueihin liittyen, erityisesti työnhakuun ja työhyvinvointiin painottuen.

Toimin tällä hetkellä HR-tehtävissä kansainvälisessä teknologiayrityksessä Tampereella ja päätyöni rinnalla teen valmennuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan joustavasti! Seuraavien lähivuosien tavoitteena on toimia johtotehtävissä henkilöstöasioiden parissa ja julkaista kaksi omaa kirjaa, joista ensimmäinen näkee päivänvalon kesällä 2019!


Näin minusta on sanottu

”Veera on hauska, älykäs ja luova heittäytyjä!” – kollega

”Ainutlaatuinen kyky nähdä ihmisten läpi, jopa sellaisiakin puolia mitä ei itse hokaa.” – valmennusasiakas

”Veera on erittäin positiivinen ja aito ihminen.” – valmennusasiakas

”Veerassa yhdistyy ammattimainen ja motivoitunut oman itsensä ja työorganisaationsa kehittäjä, sekä maanläheinen ja ystävällinen työkaveri, jonka kanssa on äärimmäisen helppo työskennellä.” – entinen kollega

”Koutsina empatiakykyinen ja uskaltaa haastaa positiivisesti, suuri sydäminen!” – valmennusasiakas

”Positiivinen asenne ja energia!” – valmennusasiakas

”Veeralla on oikea asenne nöyryyttä ja empatiakykyä!” – entinen esimies

Mainokset